Informatie voor werkgevers

Administratie

Onze administratieve werkprocessen voldoen aan alle wettelijke eisen. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid, en voor u een zekerheid. Wij dragen zorg voor de juiste afdracht van sociale lasten, voor een accurate salarisverwerking en facturering en voor controles van identiteitspapieren.

 • Controle identiteitspapieren
 • Salarisbetaling
 • Ontzorgen
Neem contact op

Persoonlijke begeleiding

U kunt er ook op rekenen dat we uw uitzendkrachten optimaal begeleiden. We helpen ze niet alleen aan (aanvullend) werk, vervoer en huisvesting maar ondersteunen ze ook bij hun sociale en administratieve vragen. Ze kunnen hiervoor altijd bij onze personeelscoördinator terecht.

 • Personeelscoördinator
 • Ondersteuning bij alle vragen
Neem contact op

Huisvesting

Iedereen die zich op het werk inzet, heeft recht op een fijne, veilige woonomgeving waar het na gedane arbeid goed wonen en leven is. Dat is onze stellige overtuiging. Passende huisvesting is daarom het belangrijkste fundament onder onze dienstverlening. Wij hebben eigen, volledig ingerichte eengezinswoningen en een tweetal hotels; centraal gelegen en van alle gemakken voorzien.

Thuis voelen bij werken in Nederland

Voor alle uitzendkrachten geldt, of ze hier nu voor korte of langere tijd komen, dat het belangrijk is dat ze zich hier snel thuis voelen. Goede huisvesting is daarvoor essentieel, het draagt bij aan gelukkigere, gezondere en productievere arbeidskrachten. Duidelijke huisregels en goed beheer zorgen ervoor dat iedereen op een prettige manier met elkaar in de omgeving kan samenleven.

Goede huisvesting voor uitzendkrachten

Sinds de start van zijn onderneming heeft Maarten Weel zich hard gemaakt voor gedegen huisvesting. Om zo misstanden en misverstanden over uitzendkrachten, huisvesting en uitbuiting de wereld uit te helpen. Dit heeft uiteindelijk tot een goede set van regels en afspraken geleid tussen gemeenten, verhuurders en uitzendbureaus. Zoals het SNF-keurmerk, dat de norm stelt op het gebied van ruimte, privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne.

 • Uitstekende, moderne en SNF gecertificeerde huisvesting voor uw seizoensuitzendkrachten
 • Centrale ligging
Neem contact op

Werving & selectie

Ook voor de werving van nieuwe uitzendkrachten kunt u een beroep op ons doen. We werken samen met gerenommeerde werving- en selectiebureaus in Europa. Zij doen voor ons de eerste selectie, wij tekenen voor de eindselectie. Eenmaal in Nederland begeleiden we ze naar werk, in de breedste zin van het woord. We zoeken een passende baan, brengen ze op de hoogte van de Nederlandse regels, normen en waarden, begeleiden ze naar passende woonruimte en dragen zorg voor de juiste opleidingen en vervoer, indien nodig.

Werving en selectie organiseren wij grotendeels in het thuisland, waardoor we een continu aanbod van goede en gemotiveerde mensen kunnen garanderen.

 • Werving van nieuwe uitzendkrachten
 • Samenwerking met gerenommeerde wervingsbureaus
Neem contact op

Certificering

Wij zijn in het bezit van het NEN 400-1 certificaat.

Dat betekent dat we voldoen aan de eisen die gesteld worden aan in Nederland gevestigde uitzenders en (onder)aannemers van werk. De norm focust op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies. Daarnaast kijkt de norm of (buitenlandse) medewerkers in Nederland mogen werken.

Wij zijn in het bezit van het SNF certificaat

Onze huisvesting wordt jaarlijks gecontroleerd door de Stichting Normering Flexwonen. Wij vinden het belangrijk dat naast werken het welzijn van onze uitzendkrachten gewaarborgd wordt door nette en schone huisvesting voorzien van internet, brandveiligheid, goede bedden, schone matrassen en tevens goed werkende wasmachines en wasdrogers.

 • In bezit van gewenste certificaten en documentatie
 • NEN 4400-1
 • SNF
Neem contact op

Snel goed personeel nodig?

Weel EU personeel staat voor u klaar!