Informatie voor werknemers

Weel EU Personeel

Uitdagend werk, leuke collega’s, moderne, gecertificeerde en ruime huisvesting en een marktconform salaris: dat is wat wij u bieden!
En als het nodig is, zorgen we ook voor het vervoer naar en van uw werk.
U kunt er daarnaast op rekenen dat wij u met plezier wegwijs maken in uw woon- en werkomgeving in Nederland. Onze personeelscoördinatoren staan graag voor u klaar.

Welkom bij Weel EU Personeel.

  • Jaarrond werk, betaling conform wettelijke cao
  • Nieuwe, moderne huisvesting
  • Korte reisafstanden tussen werklocatie en woning
  • Duidelijke en transparante administratie en communicatie
  • Eén vaste contactpersoon voor al je vragen
Solliciteer direct

Werken bij

Werken bij Weel EU Personeel betekent de keuze voor hard werken en u flexibel opstellen. Dat vragen we van u. Wij zorgen voor het juiste werk voor u op de juiste plaats. Werken bij Weel EU Personeel betekent vooral ook dat alles om het werk heen goed is geregeld. Dan hebben we het over huisvesting, die altijd aan de hoogste norm voldoet, over begeleiding, over opleiding, verzekeringen en vervoer. Want alleen als alles goed voor je is geregeld, kunt u uzelf ook ergens thuis gaan voelen. En alleen wanneer u uzelf thuis voelt, kunt u het beste uit uzelf halen. Wij bemiddelen al jaren succesvol voor functies in o.a. de technische sector, voedingsindustrie, logistiek, productie en de agrarische sector.

Solliciteer direct

Huisvesting

Goede huisvesting is belangrijk om u ergens thuis te kunnen voelen. Dat is de basis voor uw geluk, uw motivatie en uw productiviteit. Daar zorgen wij voor. De huisvesting voldoet altijd aan het SNF keurmerk.

Solliciteer direct

Begeleiding

Bij aankomst in Nederland en daarna word u begeleid door onze medewerkers. Bij binnenkomst krijgt u een complete instructie en ontvangt u een pakket met informatie, wij zorgen ervoor dat u een Nederlandse zorgverzekering krijgt en u hebt altijd de beschikking over goed vervoer. Wanneer noodzakelijk begeleiden we u bij dokters- en tandartsbezoek.

Solliciteer direct

Kom werken bij Weel EU Personeel!